Protectia Datelor

Politică de confidențialitate
Protectia datelor cu caracter personal

GORILLA SPORTS ROMANIA SRL se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm și folosim datele dvs. personale și care sunt drepturile și opțiunile pe care le aveți în acest sens.
Dacă doriți să aflați mai multe despre obligațiile noastre de confidențialitate ale clienților, vă rugăm să contactați adresa de email: suport@gorillasports.ro

1.    Cine este responsabil pentru datele dvs. personale?

GORILLA SPORTS ROMANIA SRL este responsabilă pentru datele dvs. personale.
2.    Ce date personale colectăm?

Datele personale pe care le colectăm pot include:
•    Informații de contact, cum ar fi numele dvs., titlul postului, adresa poștală, inclusiv adresa de domiciliu, unde ne-ați furnizat acest lucru, adresa companiei, numărul de telefon, numărul de telefon mobil, numărul de fax și adresa de e-mail;
•    Date de plată, cum ar fi datele necesare pentru procesarea plăților și prevenirea fraudei, inclusiv numere de card de credit / debit, numere de cod de securitate și alte informații legate de facturare;
•    Informații suplimentare prelucrate în mod necesar într-o relație cu GORILLA SPORTS ROMANIA SRL sau furnizate în mod voluntar de dvs., cum ar fi instrucțiunile date, plățile efectuate, cererile și proiectele;
•    parola dvs. pentru site;
•    Informații colectate din resurse disponibile public, baze de date de integritate și agenții de credit;
•    Informații colectate de pe site-ul nostru www.gorillasports.ro.

3.    Cum colectăm datele dvs. personale?

Este posibil să colectăm date personale despre dvs.
•    Prin efectuarea unui cont pe site-ul nostru www.gorillasports.ro.
•    Prin achiziționarea unui produs de pe site-ul nostru www.gorillasports.ro.4.    Sunteți obligat să furnizați date cu caracter personal?

Ca principiu general, ne veți furniza datele dumneavoastră cu caracter personal în mod voluntar. În general, nu există efecte nocive asupra dvs. dacă alegeți să nu consimțiți sau să furnizați date cu caracter personal.

5.    În ce scopuri vom folosi datele dvs. personale?

GORILLA SPORTS ROMANIA SRL va prelucra toate datele personale în mod legal, corect și transparent.
Putem folosi datele dvs. cu caracter personal doar în următoarele scopuri („scopuri permise”):
•    Gestionarea și administrarea comenzilor dvs. de produse cu GORILLA SPORTS ROMANIA SRL inclusiv procesarea plăților, contabilitate, audit, facturare și încasare, servicii de asistență;
•    Vă trimitem e-mailuri cu articole / promotii de pe site-ul www.gorillasports.ro.
În cazul în care ne-ați dat în mod expres consimțământul, putem prelucra datele dvs. personale și în următoarele scopuri:
•    Comunicarea cu dvs. prin canalele pe care le-ați aprobat
•    Sondaje ale clienților, campanii de marketing, analize de piață, concursuri sau alte activități sau evenimente promoționale;
În ceea ce privește comunicarea legată de marketing, vă vom oferi, acolo unde este necesar din punct de vedere legal, astfel de informații numai după ce ați optat și vă vom oferi posibilitatea de a renunța oricând dacă nu doriți să primiți comunicări suplimentare legate de marketing de la noi . Nu vom folosi datele dvs. personale pentru a lua decizii automatizate care vă afectează sau pentru a crea profiluri altele decât cele descrise mai sus.
În funcție de care dintre scopurile permise de mai sus folosim datele dvs. cu caracter personal, temeiurile legale pe care le prelucrăm datele dvs. cu caracter personal sunt fie:
•    Necesar în scopurile interesului nostru legitim sau al oricăror terți destinatari care primesc datele dvs. personale, întotdeauna cu condiția ca aceste interese să nu fie depășite de interesele dvs. sau de drepturile și libertățile fundamentale.
În plus, prelucrarea se poate baza pe consimțământul dvs. în cazul în care ne-ați dat în mod expres acest lucru.
6.    Cu cine vom împărtăși datele dvs. personale?

Putem partaja datele dvs. personale cu:
•    Personalul nostru, contabili, specialiști juridici, dezvoltatori web, consultanți (în UE)
•    Licentiatorul nostru numit „GORILLA SPORTS GMBH”
•    Companiile care furnizează servicii pentru verificarea spălării banilor, reducerea riscului de credit și alte scopuri de prevenire a fraudei și a criminalității și companii care furnizează servicii similare, inclusiv instituții financiare, agenții de referință a creditelor și organisme de reglementare cu care sunt partajate astfel de date personale;
•    Orice terță căreia îi atribuim sau novăm oricare dintre drepturile sau obligațiile noastre;
•    Instanțele judecătorești, autoritățile de aplicare a legii, autoritățile de reglementare sau avocații sau alte părți în care este în mod rezonabil necesar pentru înființarea, exercitarea sau apărarea unei cereri legale sau echitabile sau în scopul unui proces alternativ confidențial de soluționare a litigiilor;
În caz contrar, vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal doar atunci când ne direcționați sau ne dați permisiunea, atunci când ni se solicită legea sau reglementările aplicabile sau cererea judiciară sau oficială în acest sens, sau cum este necesar să investigăm activități frauduloase sau infracționale reale sau suspectate.
7.    Date personale despre alte persoane pe care ni le furnizați

Dacă ne furnizați date cu caracter personal despre altcineva, trebuie să vă asigurați că aveți dreptul să dezvăluiți aceste date cu caracter personal și că, fără să facem pași suplimentari, putem colecta, utiliza și dezvălui datele respective, așa cum este descris în această Politică de confidențialitate. . În special, trebuie să vă asigurați că persoana în cauză este conștientă de diferitele aspecte detaliate în această politică de confidențialitate, întrucât aceste aspecte se referă la persoana respectivă, inclusiv identitatea noastră, modul în care ne putem contacta, scopurile noastre de colectare, practicile noastre de divulgare a datelor cu caracter personal (inclusiv dezvăluirea destinatarilor de peste mări), dreptul persoanei fizice de a obține acces la datele cu caracter personal și de a face reclamații cu privire la gestionarea datelor cu caracter personal și consecințele în cazul în care datele cu caracter personal nu sunt furnizate (cum ar fi incapacitatea noastră de a furniza servicii).
8.    Unde stocăm datele dvs. personale și păstrăm în siguranță aceste date personale despre dvs


GORILLA SPORTS ROMANIA SRL păstrează datele personale în aceste locații
•    Servere securizate online și hard disk securizat local.
•    Compania noastră de găzduire web
9.    Actualizarea datelor personale despre dvs.

Dacă se modifică oricare dintre datele personale pe care ni le-ați furnizat, de exemplu dacă vă schimbați adresa de e-mail sau dacă doriți să anulați orice solicitare pe care ne-ați făcut-o sau dacă ați aflat că avem date personale inexacte despre dvs., vă rugăm să ne informați prin trimiterea unui e-mail la adresa de email: suport@gorillasports.ro .  Nu vom fi responsabili pentru orice pierderi rezultate din orice date personale inexacte, neautentice, deficiente sau incomplete pe care ni le furnizați.10.    Cât timp păstrăm datele dvs. personale?

Datele dvs. cu caracter personal vor fi șterse atunci când nu mai sunt solicitate în mod rezonabil în scopurile permise sau vă retrageți consimțământul (acolo unde este cazul) și nu suntem obligați din punct de vedere legal sau nu avem voie să păstrăm în continuare aceste date. În special, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal acolo unde este necesar pentru ca GORILLA SPORTS ROMANIA SRL să afirme sau să se apere împotriva revendicărilor legale până la sfârșitul perioadei de păstrare relevante sau până la soluționarea revendicărilor în cauză.
11.    Drepturile tale

Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți dreptul să solicitați o copie a datelor cu caracter personal despre dvs. pe care le deținem, să corectați orice date cu caracter personal inexacte și să vă opuneți sau să restricționați utilizarea datelor dvs. personale. De asemenea, puteți face o reclamație dacă aveți îngrijorare cu privire la tratarea datelor dvs. personale.
Dacă doriți să faceți oricare dintre cele de mai sus, vă rugăm să trimiteți un e-mail la suport@gorillasports.ro.Vă putem solicita să vă dovediți identitatea oferindu-ne o copie a unui mijloc de identificare valid pentru a ne respecta obligațiile de securitate și pentru a preveni divulgarea neautorizată a datelor.
Vom lua în considerare orice solicitări sau reclamații pe care le primim și vă vom oferi un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți duce reclamația la autoritatea de reglementare relevantă a confidențialității. La cerere, vă vom oferi detalii despre regulatorul dvs. relevant.


12.    Actualizări ale acestei Politici de confidențialitate

Această politică de confidențialitate a datelor a fost actualizată ultima dată în martie / aprilie 2021. Ne rezervăm dreptul de a actualiza și de a modifica din când în când această politică de confidențialitate a datelor, pentru a reflecta orice schimbări aduse modului în care procesăm datele dvs. personale sau modificarea cerințelor legale. În cazul unor astfel de modificări, vom posta Politica de confidențialitate a datelor modificată pe site-ul nostru web sau o vom publica în alt mod. Modificările vor intra în vigoare de îndată ce vor fi postate pe acest site web.
13.    Dreptul de autor al imaginilor

Am folosit o serie de imagini pe site-ul nostru web, iar aceste imagini au fost preluate de la  Licentiatorul nostru: Gorilla Sports care detine in totalitate drepturile de autor asupra acestora.  

14.    Cum să luați legătura
E-mail suport@gorillasports.ro
Tel 077554593615.    Tipuri de date pe care le colectăm.

Colectăm informații personale menționate în această Politică de confidențialitate, care include;
•    Informații de înregistrare pe care le furnizați atunci când vă creati cont pe site-ul nostru, cum ar fi prenumele și prenumele, adresa, țara de reședință, adresa de e-mail, numele de utilizator public și parola;
•    Date de plată, cum ar fi datele necesare pentru procesarea plăților și prevenirea fraudei, și alte informații legate de facturare;
•    Informații despre activitate despre utilizarea dvs. și despre utilizarea de către orice persoană pe care o autorizați prin intermediul contului dvs., cum ar fi conținutul pe care îl vizualizați, cât de des utilizați serviciile noastre și preferințele dvs.
•    Utilizare, vizualizare, date tehnice și dispozitive atunci când vizitați site-ul nostru sau deschideți e-mailuri pe care le trimitem, inclusiv browserul sau tipul dispozitivului, identificatorul unic de dispozitiv și adresa IP. Stocăm IP-ul de înregistrare, însă sesiunea web este anonimă pentru confidențialitate.

16.    Cum colectăm datele dumneavoastră.

•    Colectăm informațiile pe care ni le furnizați atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru;
•    Puteți furniza informații într-o varietate de moduri, inclusiv prin tastarea sau utilizarea comenzilor vocale. Colectăm informații printr-o varietate de tehnologii, cum ar fi cookie-uri, cookie-uri flash, pixeli, etichete și kituri de dezvoltare software;
•    Colectăm informații folosind instrumente de analiză, inclusiv atunci când vizitați site-urile și social media sau utilizăm aplicațiile noastre pe site-uri sau platforme terțe;
•    Dobândim informații din alte surse de încredere pentru a actualiza sau suplimenta informațiile pe care le-ați furnizat sau le-am colectat automat, cum ar fi atunci când validăm informațiile adresei poștale folosind servicii terțe.

17.    Sunteți obligat să furnizați date cu caracter personal?

Ca principiu general, ne veți furniza datele dvs. cu caracter personal în întregime în mod voluntar.
18.    În ce scopuri vom folosi datele dvs. personale?

Vom prelucra toate datele cu caracter personal în mod legal, echitabil și transparent.
Putem folosi datele dvs. cu caracter personal doar în următoarele scopuri („scopuri permise”):
•    Gestionarea și administrarea site-ului web, inclusiv procesarea plăților, contabilitate, audit, facturare și colectare, servicii de asistență;
•    Trimiterea de e-mailuri care trebuie să vă informeze despre campaniile de reduceri / coduri de reducere oferite de Vanzator, detalii de acces, detalii de plată;
În cazul în care ne-ați dat în mod expres consimțământul dvs., putem prelucra datele dvs. personale și în următoarele scopuri;
•    Studii ale clienților, campanii de marketing, analize de piață, concursuri sau alte activități sau evenimente promoționale;
•    E-mailuri de marketing dacă ați consimțit să le fiți trimise. Vă vom trimite astfel de e-mailuri doar după ce ați înscris și vă vom oferi posibilitatea de a renunța oricând, dacă nu doriți să primiți o comunicare suplimentară de marketing de la noi.
În funcție de care dintre scopurile permise de mai sus folosim datele dvs. personale, motivele legale pentru care prelucrăm datele dvs. personale sunt;
•    Necesar în scopurile interesului nostru legitim sau ale oricărui terț destinatari care primesc datele dvs. cu caracter personal, întotdeauna cu condiția ca aceste interese să nu fie suprasolicitate de interesele dvs. sau de drepturile și libertățile fundamentale.
19.    Cu cine vom împărtăși datele dvs. personale?

Putem partaja datele dvs. personale cu:
•    Personalul nostru, contabili, specialiști juridici, dezvoltatori web, consultanți (în UE)
•    Licentiatorul nostru numit „GORILLA SPORTS GMBH”
•    Companiile care furnizează servicii pentru verificarea spălării banilor, reducerea riscului de credit și alte scopuri de prevenire a fraudei și a criminalității și companii care furnizează servicii similare, inclusiv instituții financiare, agenții de referință a creditelor și organisme de reglementare cu care sunt partajate astfel de date personale;
•    Orice terță căreia îi atribuim sau novăm oricare dintre drepturile sau obligațiile noastre;
•    Instanțele judecătorești, autoritățile de aplicare a legii, autoritățile de reglementare sau avocații sau alte părți în care este în mod rezonabil necesar pentru înființarea, exercitarea sau apărarea unei cereri legale sau echitabile sau în scopul unui proces alternativ confidențial de soluționare a litigiilor;
În caz contrar, vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal doar atunci când ne direcționați sau ne dați permisiunea, atunci când ni se solicită legea sau reglementările aplicabile sau cererea judiciară sau oficială în acest sens, sau cum este necesar să investigăm activități frauduloase sau infracționale reale sau suspectate.
20.    Date personale despre alte persoane pe care ni le furnizați.
Dacă ne furnizați date cu caracter personal despre altcineva, trebuie să vă asigurați că aveți dreptul să dezvăluiți aceste date cu caracter personal și că, fără să facem pași suplimentari, putem colecta, utiliza și dezvălui datele respective, așa cum este descris în această Politică de confidențialitate. . În special, trebuie să vă asigurați că persoana în cauză este conștientă de diferitele aspecte detaliate în această politică de confidențialitate, întrucât aceste aspecte se referă la persoana respectivă, inclusiv identitatea noastră, modul în care ne putem contacta, scopurile noastre de colectare, practicile noastre de divulgare a datelor cu caracter personal (inclusiv dezvăluirea destinatarilor de peste mări), dreptul persoanei fizice de a obține acces la datele cu caracter personal și de a face reclamații cu privire la gestionarea datelor cu caracter personal și consecințele în cazul în care datele cu caracter personal nu sunt furnizate (cum ar fi incapacitatea noastră de a furniza servicii).
21.    Stocarea datelor cu caracter personal.

Păstrăm date personale în aceste locații;
•    Compania noastră de găzduire web
•    Servere securizate online și hard disk securizat local.

22.    Actualizarea datelor personale despre tine.

Vă oferim capacitatea de a exercita anumite controale și alegeri cu privire la colectarea, utilizarea și împărtășirea informațiilor dvs. În conformitate cu legea aplicabilă, controalele și opțiunile dvs. pot include:
•    Corectarea, actualizarea și ștergerea contului dvs. de înregistrare - accesați „Contul meu" să vă schimbați detaliile;
•    Alegerea sau modificarea opțiunilor pentru cont- accesați „Contul meu”Apoi pentru a anula sau schimba;
•    Alegând dacă doriți să primiți de la noi oferte și promoții pentru produsele și serviciile noastre, sau produse și servicii care credem că ar putea fi de interes pentru dvs., accesați Profilul meu, apoi modificați „Consimțământul de marketing”. De asemenea, vă puteți dezabona în partea de jos a comunicărilor prin e-mail.
Dacă se modifică oricare dintre datele personale pe care ni le-ați furnizat, de exemplu dacă vă schimbați adresa de e-mail sau dacă doriți să anulați orice solicitare pe care ne-ați făcut-o sau dacă aflați că avem date personale inexacte despre dvs., accesați „Profilul meu” și actualizați-vă informațiile sau vă rugăm să ne informați trimițând un e-mail la adresa de e-mail suport@gorillasports.ro
Nu vom fi responsabili pentru pierderile rezultate din date personale inexacte, neautentice, deficiente sau incomplete pe care ni le furnizați.
23.    Cât timp păstrăm datele dvs. personale?

Datele dvs. personale vor fi șterse atunci când nu mai sunt necesare în mod rezonabil pentru scopurile permise sau vă retrageți consimțământul (acolo unde este cazul) și nu avem obligația legală sau altfel nu avem voie să continuăm stocarea acestor date. Vom păstra datele dvs. cu caracter personal atunci când este necesar pentru GORILLA SPORTS ROMANIA SRL să se afirme sau să se apere împotriva revendicărilor legale până la sfârșitul perioadei de păstrare relevante sau până la soluționarea cererilor în cauză.
24.    Drepturile tale

Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal despre dvs. sau copilul dvs. pe care deținem pentru a corecta orice date cu caracter personal inexacte și pentru a ne opune sau restricționa folosirea datelor dvs. personale. De asemenea, puteți face o reclamație dacă aveți o preocupare cu privire la gestionarea noastră a datelor dvs. personale.
Dacă doriți să faceți oricare dintre cele de mai sus, vă rugăm să trimiteți un e-mail la suport@gorillasports.ro Este posibil să solicităm să dovediți identitatea dvs., oferindu-ne o copie a unui mijloc valid de identificare pentru a ne conforma obligațiilor noastre de securitate și pentru a preveni divulgarea neautorizată a datelor.
Vom lua în considerare orice solicitări sau reclamații pe care le primim și vă vom oferi un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți duce reclamația la autoritatea de reglementare relevantă a confidențialității. La cerere, vă vom oferi detalii despre regulatorul dvs. relevant.
25.    Actualizări ale acestei Politici de confidențialitate

Această politică de confidențialitate a fost actualizată ultima dată în martie / aprilie 2021. Ne rezervăm dreptul de a actualiza și de a modifica din când în când această politică de confidențialitate pentru a reflecta orice modificare a modului în care procesăm datele dvs. personale sau modificarea cerințelor legale. În cazul unor astfel de modificări, vom posta Politica de confidențialitate modificată pe site-ul nostru web sau o vom publica în alt mod. Modificările vor intra în vigoare de îndată ce vor fi postate pe acest site-ul www.gorillasports.ro
26.    Cum să luați legătura cu noi

E-mail suport@gorillasports.ro
Tel 0775545936
Se încarcă...

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!

PRIMESTI 25 LEI LA URMATOAREA COMANDA SI FII MEREU LA CURRENT .

Voucherul de reducere de 25 lei poate fi valorificat o singura data dintr-o valoare a comenzii de 250 lei . Voucherul nu este valabil impreuna cu alte reduceri sau alte vouchere . Va puteti dezabona in orice moment . Mai multe detalii aici

Dezabonati-va