Despre noi

Gorilla Sports a fost înființată în 2005 cu un scop simplu: să ofere echipamente de gimnastică de calitate profesională la prețuri pe care oricine și le poate permite. Înainte să apară Gorilla, dacă ați fi căutat echipament pentru a vă pregăti sala de sport de acasă, ar fi trebuit să alegeți între echipamentele de ultimă generație, cu preturi pe masura , sau kitul ieftin și cu o calitate slabă a construcției . Dar, datorită configurării noastre unice, putem combina calitatea echipamentelor profesionale, cu prețurile pe care v-ați aștepta să le găsiți la un magazin cu reduceri.

Nu furnizăm produsele noastre către alte site-uri web sau comercianți cu amănuntul - toate produsele Gorilla Sports sunt vândute direct de noi către dvs., clienții noștri. Eliminând intermediarul, facem economii substanțiale și putem să vă transmitem aceste economii direct.

Satisfacția clienților, calitatea și sustenabilitatea au fost obiectivul nostru de la înființarea companiei. Cu acest obiectiv ambițios în combinație cu produsele noastre performante, cucerim sectorul internațional de fitness la domiciliu.

GORILLA SPORTS este reprezentat ca un brand sportiv online în 22 de țări și oferă o gamă largă de produse la nivel Mondial . 

Deveniți partener Gorilla Sports

Dacă conduceți o sală de gimnastică, un centru de fitness, o afacere de antrenament personal sau orice altă afacere cu clienți interesați de echipamente de fitness, de ce să nu luați legătura pentru a afla cum vă putem ajuta. Indiferent dacă aveți nevoie să vă echipați studioul sau să furnizați un kit clienților dvs., contactați-ne la +40 726 323 998 sau suport@gorillasports.ro pentru a discuta comisioanele noastre de vânzări și schemele de reduceri comerciale.

De ce să cumpărați de la Gorilla Sports?

Prețuri mici garantate

Datorită prezenței noastre internaționale și a modelului nostru de afaceri direct către public, putem oferi echipamente de gimnastică de calitate profesională la prețuri incredibil de mici.

Transport Rapid

Aproximativ 24-48H

Livram coletele rapid și în siguranță în toată țara prin DPD.

2 ani garanție

Toate produsele Gorilla Sports sunt acoperite de o garanție de 2 ani a producătorului. În cazul puțin probabil în care un articol pe care l-ați cumpărat de la noi are o problema în termen de 2 ani de la data cumpărării, pur și simplu contactați-ne pe suport@gorillasports.ro spunandu-ne numărul dvs. de confirmare a comenzii și vom organiza o reparație sau înlocuire.

Securitate

Puteți face cumpărături la www.gorillasports.ro cu o liniște absolută. Paginile noastre de plată sunt complet sigure, puteți fi siguri că securitatea datelor dvs. de plată este prioritatea noastră principală.

Confidențialitate

Nu împărtășim niciodată informațiile dvs. personale cu alte companii, astfel încât să puteți avea încredere că confidențialitatea dvs. va fi protejată atunci când faceți cumpărături cu Gorilla Sports. Pentru mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate.