TRAIN LIKE A GORILLA 🦍 ‼️

Sfoara fitness 9-15 metri cu suport de montare inclus
Producător: Gorilla Sports

Sfoara fitness 9-15 metri cu suport de montare inclus

De la 0.00 LEI

incl. 19 % TVA
Input array has 2 params, does not match query: 'insert into `_attributes_products` values (?,?,?)'
Input array has 2 params, does not match query: 'insert into `_attributes_products` values (?,?,?)'
Va rugam alegeti o varianta !

Sfoara fitness 9-15 metri cu suport de montare inclus

Sfoara fitness 9-15 metri cu suport de montare inclus 

 
Sfoara de fitness face parte din echipamentul standard absolut în multe studiouri de fitness în aceste zile. Dar: Acest echipament de antrenament este, de asemenea, deosebit de popular în sectorul sălii de sport de acasă. Nu ocupă mult spațiu în ceea ce privește depozitarea, oferă un antrenament complet și - în funcție de preferințele personale - este foarte distractiv.
Dacă te gândești și la achiziționarea acestui tip de echipament, ar trebui să te asiguri că și zona de sport de acasă are „dimensiunile de bază” corespunzătoare. Deoarece: Chiar dacă sfoara de fitness poate fi depozitată pentru a economisi spațiu - așa cum este descris mai sus - aveți tot nevoie de spațiu pentru a efectua exercițiile.
 
Cum te antrenezi cu sfoara de fitness?
 
Pentru a te antrena cu frânghia de luptă, ai nevoie de forță, rezistență și, de asemenea, puțină coordonare. Cele două frânghii sunt mai întâi fixate. Apoi devine rapid evident de ce această frânghie de antrenament este adesea denumită „coarda de suflare”. Corzile sunt trase în sus alternativ la dreapta și la stânga, doar pentru a fi trântite înapoi în jos cu forță.
Când este privit din lateral, apare un fel de „mișcare a valului”. Cu timpul, cu siguranță vei observa că îți devine din ce în ce mai ușor să încorporezi aici una sau două variante. Mulți fani ai frânghiei de luptă se antrenează și pentru a încorpora rotația coordonată a trunchiului, pentru a efectua mișcări circulare cu frânghiile etc.
 
Prin ce diferă frânghiile de luptă unele de altele?
 
În ceea ce privește diferitele variante de corzi, uneori există diferențe clare. Următoarele detalii vă vor ajuta cu siguranță atunci când vine vorba de găsirea variantei potrivite:
1. Cu cât frânghia este mai lungă, cu atât antrenamentul va fi mai dificil. Dacă nu te-ai antrenat niciodată cu o frânghie de luptă înainte, cel mai bine este să începi cu o frânghie puțin mai scurtă. De asemenea, puteți crește nivelul de dificultate schimbând distanța dintre dvs. și punctul fix respectiv și deplasându-vă mai înapoi.
2. Diametrul cablurilor este de asemenea crucial. Aici se aplică următoarele: cu cât frânghia este mai groasă, cu atât trebuie să lucrați mai greu. La urma urmei, versiunile mai groase sunt de obicei mai grele. Așa că îți antrenezi forța cu frânghiile mai groase și rezistența cu frânghiile mai subțiri.
Cu siguranță merită să compari diferitele frânghii pentru a-ți găsi preferatul. Aici puteți alege între frânghii de impact cu următoarele dimensiuni:
 

 

 

Sfoara fitness 9-15 metri cu suport de montare inclus

Codul produsului: 101223

Producător: Gorilla Sports


Spuneți-ne feedbackul dvs. despre acest articol

Nu există recenzii pentru acest produs

Scrie o recenzie
Se încarcă...

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!

PRIMESTI 25 LEI LA URMATOAREA COMANDA SI FII MEREU LA CURENT.

Voucherul de reducere de 25 lei poate fi valorificat o singura data dintr-o valoare a comenzii de 250 lei . Voucherul nu este valabil impreuna cu alte reduceri sau alte vouchere . Va puteti dezabona in orice moment . Mai multe detalii aici

Dezabonati-va