TRAIN LIKE A GORILLA 🦍 ‼️

Rolă din spumă Trym
Rolă din spumă Trym
Rolă din spumă Trym

Rolă din spumă Trym

Codul produsului: T000196

49.90 LEI

incl. 19 % TVA

Rolă din spumă Trym

Trym Foam Roll este soluția ideală pentru ameliorarea tensiunii musculare și a aderențelor în țesutul conjunctiv și pentru a îmbunătăți mobilitatea. Rola de masaj este ideala pentru automasaj fara a fi nevoie de sprijin suplimentar. Prin rularea lent peste părți individuale ale corpului, stimulii de presiune și de întindere sunt exercitați asupra țesutului, care îl stoarce și îi furnizează noi nutrienți.
Rolul de spumă Trym este potrivit pentru fiecare grupă de mușchi și poate fi folosit pentru auto-masaj pe spate, gât, mușchi de bază, coapse, gambe și tibie. Intensitatea antrenamentului fasciei poate fi controlată individual prin schimbarea propriei greutăți corporale, astfel încât nivelul de dificultate să poată fi crescut lent. Pe langa functia de masaj, rola de spuma ofera si optiuni suplimentare de antrenament pentru a intari echilibrul si stabilitatea corpului prin diferite exercitii de sprijin.
Rola de spumă este fabricată din EPP (polipropilenă expandată) de înaltă calitate și are o suprafață robustă, rezistentă la abraziune, ușor de curățat. Cu dimensiuni compacte de 15x30 cm și o greutate redusă de 240 g, rola fascia este ușor de depozitat și luat cu tine oriunde.
Atât pentru începători, cât și pentru utilizatori avansați

  • Duritate medie/standard
  • Întărirea echilibrului și stabilității corpului
  • Ideal pentru antrenamentul fasciei
  • Dimensiuni: 15 x 30 cm
  • Greutate: aproximativ 240 g
  • Material: EPP (polipropilenă expandată)
  • Culoarea neagra
  • Logo Trym în relief pe lateral

Rolă din spumă Trym

Codul produsului: T000196

TEXT_PRODUCTS_EAN: 4250663124346


Spuneți-ne feedbackul dvs. despre acest articol

Nu există recenzii pentru acest produs

Scrie o recenzie
Se încarcă...

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!

PRIMESTI 25 LEI LA URMATOAREA COMANDA SI FII MEREU LA CURENT.

Voucherul de reducere de 25 lei poate fi valorificat o singura data dintr-o valoare a comenzii de 250 lei . Voucherul nu este valabil impreuna cu alte reduceri sau alte vouchere . Va puteti dezabona in orice moment . Mai multe detalii aici

Dezabonati-va