TRAIN LIKE A GORILLA! 🦍

Multipresse MAXXUS Smith Power Pro
Multipresse MAXXUS Smith Power Pro
Multipresse MAXXUS Smith Power Pro
Multipresse MAXXUS Smith Power Pro
Multipresse MAXXUS Smith Power Pro
Multipresse MAXXUS Smith Power Pro
Multipresse MAXXUS Smith Power Pro
Producător: MAXXUS

Multipresse MAXXUS Smith Power Pro

Codul produsului: MX-MU001-00002-0000

15,999.90 LEI

incl. 19 % TVA

Nu este disponibil momentan

Multipresse MAXXUS Smith Power Pro

MAXXUS Smith Power Pro Multipress

  • Dimensiuni la instalare (L x l x î): 219 cm x 230 cm x 175 cm
  • Ideal pentru o sală de sport de acasă cu spațiu limitat și tavane joase
  • Potrivit pentru: antrenament clasic de forță, antrenament încrucișat și antrenament funcțional
  • Inclusiv banc de greutati multifunctional si numeroase accesorii

Sala multipla iti ofera tot ce ai nevoie pentru antrenamentul tau de forta acasa. Fie că sunt exerciții clasice cu bara, exerciții de tragere prin cablu, antrenament muscular izolat sau antrenament funcțional, Smith Power Pro a fost conceput cu scopul de a obține o gamă maximă de posibilități de antrenament într-un spațiu mic. Multi-stația care economisește spațiu oferă o varietate de exerciții pentru fiecare grupă musculară, făcându-l o adevărată alternativă de studio.

Multipress - MAXXUS Smith Power Pro 
Mrena ghidată poate fi reglată în înălțime pentru a permite presă pe bancă și antrenament optim pentru piept. Cele două opritoare de siguranță îți permit să te împingi la limită cu ultimele repetări fără risc de rănire .

Stație duplex
Stația duplex reglabilă pe înălțime, cu două trageri de cablu, permite atât exerciții convenționale de tragere, cum ar fi bucle pentru bicepși sau presa de triceps, cât și exerciții de tracțiune încrucișată, precum inversarea fluturelui, zborul sau ridicările laterale. În plus, cablul de tragere cu suportul pentru picioare poate fi, de asemenea, transformat cu ușurință într-o stație de tragere lat.

Statie de canotaj
Antrenează-ți spatele la stația de canotaj integrată. Când vâsliți, sunt folosiți și mușchii brațelor și umerilor. Desigur, multe alte exerciții pot fi efectuate și la stație, cum ar fi antrenamentul izolat al bicepșilor sau ridicările frontale în picioare.

Bară de tragere
Bara de tracțiuni oferă numeroase opțiuni de prindere și este, de asemenea, ideală pentru degetele de la bară sau pentru muschi.Barele acoperite cu pulbere asigură o prindere perfectă.

Stație de scufundare
Stația de scufundare are două lățimi de prindere. Variația dintre scufundări înguste și largi antrenează diferite zone ale umerilor și tricepsului. Mânerele sunt foarte ușor de îndepărtat.

Antrenor de trunchi
Antrenorul pentru trunchi permite (cu o bară disponibilă opțional) o gamă largă de exerciții pentru spate, nucleu și umeri.

Banc de greutati multifunctional
Banca de greutăți inclusă în pachetul de livrare poate fi reglată în 5 poziții diferite, astfel încât totul să fie posibil, de la prese de banc negative până la presa de banc cu înclinare mare. Suprafața de culcare ergonomică previne presiunea inutilă și susține coloana vertebrală fără a restricționa libertatea de mișcare. O curl pult cu o bară de curl vă sprijină în antrenamentul brațului. Curlerul pentru picioare și extensia pentru picioare permit un antrenament complet pentru picioare.

MAXXUS Smith Power Pro - De asemenea, sunt incluse:
Bară lat, mâner în V, bară de cablu pentru împingere, bară pentru biceps, frânghie triceps, două mânere simple, manșetă pentru gleznă, două lanțuri pentru creșterea amplitudinii de mișcare, brațe de siguranță, suport pentru picioare, suport tabletă.

 

Notă: Tableta, bara pentru antrenorul de trunchi lateral și plăcile de greutăți nu sunt incluse.

Multipresse MAXXUS Smith Power Pro

Codul produsului: MX-MU001-00002-0000

TEXT_PRODUCTS_EAN: 4251631901105

Producător: MAXXUS

greutate: 250 kg


Spuneți-ne feedbackul dvs. despre acest articol

Nu există recenzii pentru acest produs

Scrie o recenzie
Se încarcă...