TRAIN LIKE A GORILLA! 🦍

MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
MAXXUS Crosstrainer CX 3.0
Producător: MAXXUS

MAXXUS Crosstrainer CX 3.0

Codul produsului: MX-600308-00019-0001

4,799.90 LEI

incl. 19 % TVA

MAXXUS Crosstrainer CX 3.0

La proiectarea crosstrainerului MAXXUS CX 3.0, s-a acordat o mare atenție spațiului necesar, pe lângă construcția stabilă și mișcarea eficientă de antrenament. În acest caz, specificația "cât mai mic posibil" a fost implementată perfect în ceea ce privește cerințele de spațiu. Cu o amprentă la sol de 149 x 68 cm, CX 3.0 necesită doar 1 mp de spațiu și este partenerul ideal de antrenament chiar și pentru încăperile mici.

În cazul în care crosstrainerul MAXXUS CX 3.0 vă încurcă, acesta poate fi mutat rapid și ușor cu ajutorul roților de transport integrate.

Puncte forte ale crosstrainerului MAXXUS CX 3.0:

 • Dimensiuni reduse: 141x68x164,5 cm
 • Construcție foarte stabilă, pentru utilizatori de până la 135 kg
 • Rotație optimă datorită masei volantului de 26 kg
 • Sistem de frânare magnetică controlat electronic cu 16 niveluri de rezistență pentru reglarea individuală a intensității.
 • Afișaj LCD cu cristale de înaltă calitate, foarte ușor de citit
 • O varietate de programe de formare
 • Antrenament intensiv al mușchilor coapsei și fesieri
 • Receptor POLAR integrat în interfata
 • Roți de transport pentru deplasare rapidă și ușoară
 • Lungimea pasului aproximativ 48 cm
 • Notă: Tableta ilustrată nu este inclusă în livrare
 • Antrenament care este ușor pentru articulații

Antrenamentul cu crosstrainerul CX 3.0 este bun pentru articulațiile dumneavoastră. Concentricitatea optimă, masa de 26 kg a volantului, sistemul de transmisie cu curele cu caneluri Poly-V perfect adaptat, cu un raport de transmisie de 1:10 și sistemul de frânare magnetică permanentă care funcționează fără probleme, asigură un antrenament ușor pentru articulații. În special pentru utilizatorii care nu se mai pot angaja în antrenamente active de alergare din cauza problemelor articulare, CX 3.0 este o alternativă sănătoasă pentru a continua să se antreneze eficient fără a solicita articulațiile prin impactul masiv al antrenamentelor de alergare sau de mers pe jos.

Perfect pentru abdomen, picioare și muschii fesieri
Antrenamentul regulat cu CX 3.0 activează eficient arderea grăsimilor și asigură că kilogramele cad. Mișcarea de alergare eliptică a crosstrainerului MAXXUS CX 3.0, în combinație cu mânerele mobile, oferă un antrenament eficient pentru întregul corp, care vizează în special mușchii coapselor și feselor. Acest lucru asigură picioare tonifiate și bine conturate. Antrenamentul cu mânere mobile activează mușchii brațelor, umerilor/ gâtului și spatelui.

Dimensiunile perfecte pentru o siluetă perfectă
Benzile de rulare foarte mari, cu suprafața lor antiderapantă, asigură un antrenament sigur și oferă fiecărui utilizator poziția optimă în picioare. Mișcarea de mers perfect eliptică rezultă din lungimea pasului de 48 cm și înălțimea pasului de 20 cm. Distanța dintre pedale de 18 cm asigură o poziționare ideală a picioarelor. Rezultatul este o mișcare de alergare armonioasă, care este ușoară pentru articulații și foarte eficientă pentru mușchi.

Tehnologie convingătoare
MAXXUS CX 3.0 stabilește noi standarde în ceea ce privește stabilitatea și construcția solidă a cadrului pentru antrenorii de cross compact. Utilizatorii cu o greutate corporală de până la 135 kg pot utiliza CX 3.0 în mod optim. Suspendarea dublă a tuburilor de pedale pe scripete contracarează forțele laterale care acționează asupra crosstrainerului în timpul antrenamentului. O masă totală impresionantă de 26 kg a volantului asigură o funcționare optimă și lină.

Cea mai înaltă calitate până la ultimul detaliu. Acest lucru este valabil și pentru rulmenții cu bile ai crosstrainerului MAXXUS CX 3.0, unde sunt utilizați numai rulmenți cu bile de precizie închiși. Acești rulmenți cu bile foarte rezistenți nu necesită întreținere și asigură o sincronizare optimă.

Frână magnetică controlată electronic
Crosstrainerul MAXXUS CX 3.0 este echipat cu o frână magnetică permanentă fără fricțiune și, prin urmare, fără uzură, absolut silențioasă și extrem de lină. Cele 16 niveluri de rezistență pot fi reglate electronic prin intermediul cabinei de comandă. Acest lucru modifică distanța și, prin urmare, efectul forței magnetice a magneților de precizie de înaltă calitate asupra volantului echilibrat electronic.

Atunci când folosiți programe de antrenament sau controlul ritmului cardiac, interfata modelului CX 3.0 reglează automat nivelurile de rezistență.

Vizualizare clară și motivantă a antrenamentului
Afișajul LCD foarte clar și foarte ușor de citit al modelului CX 3.0 informează permanent utilizatorul despre toate valorile de antrenament. Valorile și presetările, precum și sarcina de antrenament pot fi modificate sau ajustate rapid și ușor prin intermediul selectorului PUSH&TURN de înaltă calitate. 12 profiluri de antrenament presetate, 4 locații de memorie libere, 4 programe controlate de ritmul cardiac, 1 program constant în wați și 3 programe manuale oferă cea mai mare varietate posibilă de antrenamente. După antrenament, măsurarea pulsului de recuperare și determinarea IMC (indicele de masă corporală) pot fi folosite pentru a măsura succesul antrenamentului.

Interfata a crosstrainerului MAXXUS CX 3.0 este deja echipată standard cu un receptor Bluetooth 4.0. Acest lucru înseamnă că antrenorul de crosstrainer poate fi, de asemenea, controlat de un smartphone prin intermediul APP iC+Training în timpul antrenamentului. Această aplicație gratuită, disponibilă pentru Android și IOS, permite un control extins al programelor și funcțiilor antrenorului dvs. de crosstrainer.

Măsurarea pulsului și măsurarea ritmului cardiac
Receptor POLAR. Împreună cu cureaua toracică cu emițător necodificat, disponibilă opțional, datele exacte ale ritmului cardiac EKG sunt transmise în permanență în interfata și afișate. Aceasta este, de asemenea, baza pentru cele 4 programe de control al ritmului cardiac de la CX 3.0.

MAXXUS Crosstrainer CX 3.0

Codul produsului: MX-600308-00019-0001

TEXT_PRODUCTS_EAN: 4260244719786

Producător: MAXXUS

greutate: 61 kg


Foarte mulțumită

Scris de Daniela N. pe 26.04.2023

Îl am de 2 săptămâni, îl folosesc aproximativ 1 ora pe zi. Foarte silențios, exact ca in descriere, calitatea materialelor este foarte buna, montarea a fost destul de ușoară, având in vedere ca am doua mâini stângi. Per total sunt foarte mulțumită.

TEXT_COMPARISON_REVIEW

100%

Scrie o recenzie
Se încarcă...

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!

PRIMESTI 25 LEI LA URMATOAREA COMANDA SI FII MEREU LA CURENT.

Voucherul de reducere de 25 lei poate fi valorificat o singura data dintr-o valoare a comenzii de 250 lei . Voucherul nu este valabil impreuna cu alte reduceri sau alte vouchere . Va puteti dezabona in orice moment . Mai multe detalii aici

Dezabonati-va