TRAIN LIKE A GORILLA! 🦍

Crosstrainer CX 7.5 MAXXUS
Crosstrainer CX 7.5 MAXXUS
Crosstrainer CX 7.5 MAXXUS
Crosstrainer CX 7.5 MAXXUS
Crosstrainer CX 7.5 MAXXUS
Crosstrainer CX 7.5 MAXXUS
Crosstrainer CX 7.5 MAXXUS
Crosstrainer CX 7.5 MAXXUS
Producător: MAXXUS

Crosstrainer CX 7.5 MAXXUS

Codul produsului: MX-600274-00019-0001

8,499.90 LEI

incl. 19 % TVA

Crosstrainer CX 7.5 MAXXUS

Lungimea pasului este unul dintre cele mai importante criterii de selecție pentru un antrenor cu tracțiune față. CROSSTRAINER MAXXUS CX 7.5 este soluția perfectă dacă utilizatorii diferiți ai unui dispozitiv au înălțimi diferite. Cu lungimea pasului care poate fi reglată rapid și ușor în cinci poziții, este ideală pentru utilizatorii cu o înălțime de 145 până la 210 cm.

 • Lungimea pasului reglabilă în 5 poziții de la 42 la 59 cm
 • Mânere reglabile în 4 direcții
 • Ecran LCD multifuncțional cu iluminare de fundal albastră inclusiv receptor POLAR pentru determinarea ritmului cardiac cu precizie ECG*
 • Receptor Bluetooth - APP compatibil cu iConsole+ | MyHomeFit | Harta cinematografului | Zwift
 • Sistem de blocare pentru copii
 • Concentricitate optimă datorită masei volantului de 25 kg și raportului de transmisie 1:10
 • Construcție cu cadru din oțel foarte stabil, poate fi încărcată permanent cu o greutate maximă a utilizatorului de 160 kg
 • Toți rulmenții cu bile la calitate profesională de studio
 • Șine de glisare cu sistem de ghidare - pentru funcționarea optimă a rolelor de glisare
 • Antrenament liniștit, uniform și blând pentru articulații datorită sistemului electronic de frânare magnetică de înaltă calitate
 • Economie de spațiu și ușor de reglat prin intermediul unui mâner și role de transport
 • Dimensiuni: 184 x 84 x 176 cm (Lxlxh) | Greutate: 84 kg
 • Lungimea pasului reglabilă în 5 direcții

Sunt disponibile următoarele lungimi de pas:

 • Poziția I = 42 cm
 • Poziția II = 49 cm
 • Poziția III = 54 cm
 • Poziția IV = 57 cm
 • Poziția V = 59 cm

Astfel, CX 7.5 nu oferă doar una dintre cele mai scurte lungimi de pas într-un antrenor cu o concentricitate eliptică perfectă, ci și una dintre cele mai mari lungimi de pas. Astfel, dispozitivul este ideal pentru utilizatorii mici și mari care nu sunt dispuși să renunțe la o experiență de mers armonioasă și prietenoasă cu articulațiile.

Dar CX 7.5 este, de asemenea, o alegere foarte bună pentru utilizatorii individuali. Diferitele lungimi ale pașilor pot fi folosite pentru a dezvolta un efect diferit asupra mușchilor picioarelor, în funcție de setare. Aceasta aduce cea mai mare varietate posibilă antrenamentului și întărește dezvoltarea holistică și întărirea întregii musculaturi ale picioarelor, inclusiv a musculaturii fesiere.

Sistemul profesional rapid de reglare a lungimii pasului este extrem de solid, durabil și mai presus de toate sigur. Fără oscilare sau slăbire a sistemului în timpul antrenamentului.

Mânere reglabile în 4 direcții

Cea mai recentă inovație a MAXXUS CROSSTRAINER CX 7.5 sunt mânerele sale reglabile în 4 direcții.
Aceasta înseamnă că toți utilizatorii pot regla poziția individuală a mânerului, în special în funcție de lungimea pasului selectat.

Sistemul de reglare de înaltă calitate și foarte solid face posibilă setarea rapidă și sigură a poziției dorite. Tot ce trebuie să faceți este să slăbiți roata de mână și să apăsați ușor spre interior dispozitivul de siguranță cu arc. Acum una dintre cele patru poziții poate fi reglată prin rotirea mânerului. Siguranța se fixează automat și roata de mână este strânsă.
Acest sistem garantează că mânerele nu se pot desprinde în timpul antrenamentului.

Un alt efect foarte pozitiv al mânerelor reglabile este că chiar și utilizatorii singuri pot varia poziția mânerelor de la antrenament la antrenament. Acest lucru modifică efectul asupra mușchilor superiori ai corpului, în special asupra mușchilor brațelor, umerilor și spatelui și asigură cel mai mare efect posibil de antrenament.

Motivația antrenamentului multimedia

Cabina de antrenament CX 7.5 este echipată cu cea mai recentă tehnologie Bluetooth. Acest lucru permite antrenamentul controlat de aplicație care stabilește noi standarde în ceea ce privește varietatea, motivația, succesul antrenamentului și documentarea. Pe lângă aplicațiile iConsole+ și MyHomeFit (disponibile doar pentru Android), care sunt disponibile gratuit în magazinele de aplicații corespunzătoare, sunt disponibile și aplicații de antrenament de top precum Kinomap* și ZWIFT*.
MAXXUS lucrează permanent cu dezvoltatorii și producătorii aplicației Kinomap. Această aplicație este una dintre cele mai utilizate aplicații de antrenament. Utilizatorii din întreaga lume se antrenează cu această aplicație în fiecare zi și ating obiectivul de antrenament dorit în mod eficient și cu motivație. Sesiunile de antrenament plictisitoare și plictisitoare sunt de domeniul trecutului.

* MAXXUS nu este responsabil pentru conținutul și domeniul de aplicare al aplicațiilor. Dacă aveți întrebări sau probleme tehnice, vă rugăm să contactați direct furnizorul respectiv de aplicație
**Utilizarea aplicațiilor poate fi supusă unei taxe

Antrenament sigur și consecvent

Spre deosebire de rolele majorității celorlalți producători, rolele de pe MAXXUS CX 7.5 nu sunt fabricate din plastic dur, ci din poliuretan (PU) de înaltă calitate. Poliuretanul este un material pentru roți de foarte înaltă calitate, cu o durată de viață foarte lungă, capacitate mare de încărcare și abraziune redusă. Forma în U a rolelor de glisare a fost perfect adaptată la forma tuburilor de glisare. Rulmenții cu bile de calitate profesională asigură și proprietăți optime de rulare.

Forma specială a șinelor de glisare cu frânghie

Îndrumarea asigură că roțile rulează perfect pe pistă și rămân pe pistă chiar și în timpul sesiunilor de antrenament intensive.

Sfat profesionist: șinele de glisare trebuie curățate și lubrifiate la fiecare 14 zile. MAXXUS recomandă spray-ul degresant MAXXUS și spray-ul lubrifiant MAXXUS pentru aceasta.

Bland cu articulatiile - pentru antrenori si utilizatori

Din nefericire, se întâmplă adesea ca antrenamentele de la alți producători să se defecteze după o perioadă scurtă de timp, de ex. B. zgomote de scârțâit și/sau scârțâit. Cel mai obișnuit motiv pentru aceasta este că construcția și componentele acestor antrenare eliptice sunt de proastă calitate.

Antrenamentele sunt concepute în principiu pentru o mișcare dreaptă înainte și înapoi a tuburilor pedalei. Cu toate acestea, în timpul antrenamentului se adaugă o altă mișcare sau încărcare. Utilizatorii își balansează corpul așa cum o fac bicicliștii când pedalează în sus, de la dreapta la stânga.
Aceasta folosește greutatea corpului pentru a genera mai multă energie de pedalare. Aceste forțe laterale care acționează asupra construcției și în special a rulmenților cu bile reprezintă o povară foarte grea pentru antrenor.
Pe lângă construcția rezistentă la torsiune, MAXXUS Crosstrainer CX 7.5 a fost echipat cu două îmbinări orizontale. Aceste articulații sunt situate la trecerea de la tubul pedalei la axa motoare și reduc la minimum forțele laterale care acționează asupra antrenorului.

Un efect secundar pozitiv al acestei articulații este că utilizatorii cu probleme cu șoldurile găsesc antrenamentul pe CX 7.5 foarte confortabil și blând pentru șolduri.

Siguranța în primul rând

MAXXUS Crosstrainer CX 7.5 este echipat cu o roată de mână de siguranță. Tuburile pedalei ale dispozitivului pot fi blocate și asigurate cu această roată de mână. Pe de o parte, acest lucru este necesar dacă lungimea pasului este ajustată. Pe de altă parte, această securitate oferă protecție împotriva utilizării neintenționate.

Dimensiuni de vis pentru antrenament ergonomic

Distanța dintre pedale pe un antrenor cu tracțiune față trebuie proiectată astfel încât utilizatorul să aibă o poziție de antrenament corectă din punct de vedere ergonomic. Acest lucru protejează întregul sistem musculo-scheletic, inclusiv ligamentele, tendoanele și articulațiile.
Dacă distanța dintre pedale este prea mică și benzile de rulare prea înguste, rezultatul este o poziție cu picior în O; dacă pedalele sunt prea îndepărtate, aceasta are ca rezultat o poziție cu picior în X. În ambele cazuri, postura are un efect negativ asupra articulațiilor gleznei, genunchiului și șoldului. Durerea este adesea rezultatul.
Factorul Q (distanța internă a benzilor de rulare) al CX 7.5 împreună cu benzile de rulare cu lățime de 15 cm oferă întotdeauna utilizatorului o poziție sănătoasă și ergonomică corectă a piciorului.

Treptele de rulare foarte lungi de 38 cm oferă un suport optim suplimentar și un antrenament sigur datorită marginii de protecție din jurul lateral și a unei suprafețe anti-alunecare.

Crosstrainer CX 7.5 MAXXUS

Codul produsului: MX-600274-00019-0001

TEXT_PRODUCTS_EAN: 4260244717720

Producător: MAXXUS

greutate: 94 kg


Spuneți-ne feedbackul dvs. despre acest articol

Nu există recenzii pentru acest produs

Scrie o recenzie
Se încarcă...

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!

PRIMESTI 25 LEI LA URMATOAREA COMANDA SI FII MEREU LA CURENT.

Voucherul de reducere de 25 lei poate fi valorificat o singura data dintr-o valoare a comenzii de 250 lei . Voucherul nu este valabil impreuna cu alte reduceri sau alte vouchere . Va puteti dezabona in orice moment . Mai multe detalii aici

Dezabonati-va