TRAIN LIKE A GORILLA 🦍 ‼️

Ulei siliconic pentru benzi de alergare, 50ml
Ulei siliconic pentru benzi de alergare, 50ml
Producător: MAXXUS

Ulei siliconic pentru benzi de alergare, 50ml

Codul produsului: MX-600160-00019-0001

34.90 LEI

incl. 19 % TVA

Nu este disponibil momentan

Ulei siliconic pentru benzi de alergare, 50ml

Ulei siliconic pentru banda de alergare, 50 ml inclusiv aplicatorul

Uleiul siliconic pentru banda de alergare usor de aplicat ,prelungeste perioada de viata pentru toate benzile de alergat! Uleiul de înaltă calitate pentru îngrijirea benzii de alergare este fabricat în Germania și este format din silicon 100%.

Pentru a asigura o calitate constantă înaltă și pentru a reduce uzura, banda de alergare trebuie lubrifiată în mod regulat cu ulei de silicon. Uleiul de îngrijire a benzii de alergare este incolor, fără grăsime, ulei mineral și miros și poate fi dozat cu ușurință datorită aplicatorului furnizat.

Un alt mare avantaj: uleiul de silicon reduce la minimum dezvoltarea zgomotului în timpul antrenamentului și crește durata de viață a cauciucului și a benzii de alergare de multe ori.

APLICABIL UNIVERSAL: Fabricat 100% din silicon, uleiul de silicon pentru banda de alergare MAXXUS este potrivit pentru numeroase benzi de alergare. Poate fi folosit cu orice tip de bandă de alergare modernă, inclusiv benzi de alergare comerciale, benzi de alergare pentru sală, benzi de alergare grele, precum și benzi de alergare pentru uz casnic și personal.

FĂRĂ GRĂSIMI ȘI FĂRĂ REZIDURI - Uleiul de silicon este absolut fără grăsimi. Nu trebuie să vă faceți griji că uleiul de silicon atacă cauciucul sau plasticul benzii de alergare.

UȘOR ȘI RAPID - Cu tubul practic de dozare al sticlei de 50 ml, uleiul siliconic pentru banda de alergare este ușor de aplicat. Utilizarea regulată a uleiului de îngrijire prelungește durata de viață a benzii de alergare, deoarece frecarea dintre cureaua și suprafața mașinii este redusă.

Ulei siliconic pentru benzi de alergare, 50ml

Codul produsului: MX-600160-00019-0001

TEXT_PRODUCTS_EAN: 4260244715207

Producător: MAXXUS

greutate: 0,06 kg


Spuneți-ne feedbackul dvs. despre acest articol

Nu există recenzii pentru acest produs

Scrie o recenzie
Se încarcă...

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!

PRIMESTI 25 LEI LA URMATOAREA COMANDA SI FII MEREU LA CURENT.

Voucherul de reducere de 25 lei poate fi valorificat o singura data dintr-o valoare a comenzii de 250 lei . Voucherul nu este valabil impreuna cu alte reduceri sau alte vouchere . Va puteti dezabona in orice moment . Mai multe detalii aici

Dezabonati-va