GRABESTE-TE ! BLACK FRIDAY 2023 SE APROPIE DE FINAL 🦍

Sac de box pentru podea MAXXUS
Sac de box pentru podea MAXXUS
Sac de box pentru podea MAXXUS
Sac de box pentru podea MAXXUS
Sac de box pentru podea MAXXUS
Sac de box pentru podea MAXXUS
Producător: MAXXUS

Sac de box pentru podea MAXXUS

Codul produsului: MX-600028-00019-0001

3,499.90 LEI

incl. 19 % TVA

Sac de box pentru podea MAXXUS

Sac de box pentru podea MAXXUS profesional XXL cu sistem FLEX patentat pentru un antrenament realist de box la cel mai înalt nivel - sacul de box de primă clasă și extrem de durabil este partenerul ideal de antrenament. Suprafața de lovire extrem de mare, cu o lungime de aprox. 160 cm și un diametru de aprox. 42 cm, precum și greutatea proprie masivă de până la aprox. 160 kg (baza umplută cu nisip) îndeplinesc chiar și cele mai înalte cerințe. Sistemul patentat FLEX permite sacului de box să acționeze și să reacționeze ca un adevărat partener de antrenament. Acest lucru nu numai că antrenează puterea de lovire și rezistența, dar și coordonarea loviturilor și reacțiile la contraatacurile adversarului. Ideal atunci când tavanul sau pereții fac imposibilă agățarea unui sac de box convențional.

Detalii:

  • FLEX-SYSTEM pentru un antrenament realist de box
  • Perna de protecție pentru siguranță optimă
  • Piciorul poate fi umplut cu apă sau cu nisip care curge liber
  • Material superior durabil
  • Suprafață de lovire foarte mare
  • Antrenarea tehnicilor de lovire și blocare
  • Potrivite pentru antrenamentul cu piciorul gol

Materialul superior negru al sacului de box este fabricat din plastic de înaltă calitate și extrem de durabil.
Este rezistent la transpirație și ușor de curățat. Umplutura sacului de box constă într-o spumă specială care absoarbe în mod optim forțele de lovire și permite cel mai mare confort posibil la antrenament și o senzație realistă a loviturilor. În concluzie, este un sac de box care îndeplinește chiar și cele mai înalte cerințe și provocări.

Sistemul FLEX

Sistemul patentat FLEX oferă un antrenament de box absolut realist, vă amortizează propria lovitură și, astfel, reduce la minimum presiunea asupra articulațiilor și mușchilor. În același timp, sacul de box reacționează ca un partener de antrenament . Acest lucru creează un antrenament realist care este mult mai motivant decât antrenamentul cu un sac de box convențional.
În același timp, nu numai puterea de lovire și rezistența, ci și reacția și coordonarea sunt antrenate în mod optim.

Protectie

Sistemul FLEX este acoperit cu o plăcuță de protecție. Această husă este fabricată din același material superior și de umplere de înaltă calitate ca și sacul de box. Pe lângă faptul că oferă o protecție optimă împotriva rănilor, acest capac extinde suprafața de lovire a sacului de box. Perna de protecție poate fi ușor de îndepărtat și atașată datorită închiderii sale cu Velcro.

Suport

Suportul foarte mare este fabricat din plastic solid și poate fi umplut fie cu apă, fie cu nisip.

Zona de antrenament

Pentru un antrenament optim și sigur , ar trebui să existe o zonă liberă de 150 cm în toate direcțiile de la marginea exterioară a piciorului.

Sac de box pentru podea MAXXUS

Codul produsului: MX-600028-00019-0001

TEXT_PRODUCTS_EAN: 4260244710219

Producător: MAXXUS

greutate: 23 kg


Spuneți-ne feedbackul dvs. despre acest articol

Nu există recenzii pentru acest produs

Scrie o recenzie
Se încarcă...

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!

PRIMESTI 25 LEI LA URMATOAREA COMANDA SI FII MEREU LA CURENT.

Voucherul de reducere de 25 lei poate fi valorificat o singura data dintr-o valoare a comenzii de 250 lei . Voucherul nu este valabil impreuna cu alte reduceri sau alte vouchere . Va puteti dezabona in orice moment . Mai multe detalii aici

Dezabonati-va