TRAIN LIKE A GORILLA 🦍 ‼️

Minge de box, Gorilla Sports
Minge de box, Gorilla Sports
Minge de box, Gorilla Sports
Producător: Gorilla Sports

Minge de box, Gorilla Sports

Codul produsului: 100931-00019-0001

156.98 LEI

incl. 19 % TVA

Minge de box, Gorilla Sports

Mingea cu capăt dublu de la Gorilla Sports oferă o gamă largă de opțiuni de antrenament atât pentru artiștii marțiali, cât și pentru pasionații de fitness. Deoarece schimburile rapide de lovituri sunt deosebit de importante pentru sporturi precum boxul sau boxul thailandez, mingea cu două extremități își dezvoltă întregul potențial aici. Punctul culminant al exercițiilor de lovire sau lovire cu mingea cu capăt dublu sunt cele două suspensii elastice de sus și de jos. Mingea se balansează înapoi spre tine după fiecare lovitură sau lovitură, antrenându-ți reflexele în acest fel.

  •  
  • Diametru 20 cm
  • Pentru agățat se folosesc 2 ochiuri din piele
  • Versatil și poate fi atașat la orice cameră
  • Se instalează rapid datorită umflarii ușoare
  • Umplere cu aer

Ce altceva ar trebui să știi despre mingea dublă?

Mingea în sine este fabricată din piele artificială și are o manoperă de înaltă calitate. Acest lucru vă asigură că vă puteți antrena cu mingea cu două capete pentru o lungă perioadă de timp. Datorită robusteței sale, nu trebuie să te ferești de lovituri mai dure sau combinații de lovituri și te poți elibera , ca să spunem așa . Ochiurile robuste de pe minge sunt încorporate și sunt folosite pentru atașarea la podea și tavan. Atunci când este atârnată corect, mingea cu capăt dublu se dovedește a fi un partener de antrenament fascinant și un adevărat producător de anvelope .

Minge de box, Gorilla Sports

Codul produsului: 100931-00019-0001

TEXT_PRODUCTS_EAN: 4260438736230

Producător: Gorilla Sports

greutate: 1,5 kg


Spuneți-ne feedbackul dvs. despre acest articol

Nu există recenzii pentru acest produs

Scrie o recenzie
Se încarcă...

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!

PRIMESTI 25 LEI LA URMATOAREA COMANDA SI FII MEREU LA CURENT.

Voucherul de reducere de 25 lei poate fi valorificat o singura data dintr-o valoare a comenzii de 250 lei . Voucherul nu este valabil impreuna cu alte reduceri sau alte vouchere . Va puteti dezabona in orice moment . Mai multe detalii aici

Dezabonati-va